Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Osteopatkliniken

Ingela Mauritsson D.O.

Har du ont i onödan? Jag vet var onödan sitter!

Blogg

Blogg

view:  full / summary

Sn��

Posted on November 24, 2010 at 5:05 AM Comments comments (0)

Erkänner att jag inte varit så värst aktiv med min blogg på sistone... Det har varit mycket med kliniken och framförallt med alla fåren.

 

Igår hade jag en lång dag, lite för många behandlingar tydligen för min nacke sa upp sig i gårkväll... Är lite bättre idag och sitter just nu och väntar på den enda patienten jag har idag. Denna dagen skulle jag egentligen städa huset på men det slank in en behandling iallafall. Roligare att behandla än att städa :)

 

Snön anlände i natt och den verkar vara kvar ett tag framöver. Är du patient och har tid inbokat och är osäker på väglag, tveka inte att ringa och kolla läget innan du ger dig ut i vintervädret.

 

Ha det bra så hörs vi en annan gång...

 

// Ingela

 

 

�ter en full dag

Posted on May 24, 2010 at 4:47 PM Comments comments (0)

Efter en rätt hektisk helg med fest och skratt samt översyn av staket i monsterbackarna nere i Kåseberga så rivstartade denna veckan med utsläpp av hästarna på betet, Iphone, koll av fåren på backarna, Iphone, lunch, laddning av Iphone, lite mer staketöversyn, Iphone, två behandlingar på kliniken, En runda till Bollerup, Iphone... Ja ni förstår, jag fick min Iphone i fredags och den utforskas noga ;) Nu ska mitt liv förhoppningsvis bli lite mer lättöverskådligt... haha

 

Dagens "att tänka på"  Gör dig själv en tjänst och kolla om du är lika lång i båda benen. Skulle du märka att benen är olika långa så bör du kolla upp det. Går man för länge med snedbelastning resulterar det ofta i belastningssymtom i leder, nacke och rygg.

Blogg premi�r

Posted on May 22, 2010 at 10:01 AM Comments comments (0)

Hej å hå! Nu ska jag föröka blogga oxå...:tongue:

 

Idag är det Pingstafton och vi har släppt ut den sista gruppen tackor och lamm. Nu har jag bara de tre eftersläntarna kvar här hemma, men de ska ut på grannens gräsmatta och arbeta som gräsklippare, så snart är det tomt i stallet. Skönt. Vi har haft en tuff lamningsäsong med massor av fellägen så det är skönt att få ut alla djuren på betet.

 

Ikväll är det 80-tals fest med goda vänner och jag har inte riktigt koll på vad jag  ska ha på mig... tre timmar kvar... jaja, det löser sig...

 

På kliniken börjar det märkas att golfsäsongen har kommit igång efter vinteruppehållet. En och annan golfare med ryggont har fått "golfbehandlingen" med gott resultat. Tveka inte ring om du känner minsta motstånd i länd och baksida lår. Jag hjälper dig enkelt med min "specialare".

 

En och annan häst har också fått behandling de senaste veckorna. Jag kommer att, när jag fått ägarens tillstånd, skriva lite om dessa behandlingar under "fallbeskrivningar". Kommer strax.

 

Ha en fortsatt trevlig Pingst med god mat i gott sällskap!!

 

// Ingela


Rss_feed