Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Osteopatkliniken

Ingela Mauritsson D.O.

Har du ont i onödan? Jag vet var onödan sitter!

Osteopatkliniken

För Tidsbokning, använd onlinebokningen nedan eller ring 0708-931420. Svarar jag inte så lämna ett meddelande så ringer jag upp eller prova igen lite senare.


Om du inte kommer till avtalad tid för behandling eller lämnar återbud senare än 24 timmar så måste jag tyvärr fakturera fullt pris.


OBS! Ingen tidsbokning eller avbokning via mail.

Adress: Tomelilla Golfklubb

Ullstorp 122;1, 273 94 Tomelilla

Kliniken finns i hotellhuset med ingång på gaveln närmast klubbhuset. Tyvärr finns inget väntrum men ni är välkomna att sitta in i klubbhuset. Ni får själva komma ut till kliniken när det är er tid. Är dörren låst pågår det besök, jag öppnar så snart vi är klara med föregående patient.

Adress: Röetved

Röetvedsvägen 127-38, 29194 Kristianstad

Kliniken finns i stugan rakt fram när ni kommer ner till gården. Tyvärr finns inget väntrum här heller ännu så vänta kvar i bilen tills det är din tur. 

Boka tid

Ny bokningstjänst för bokningar fr.o.m 1 April. Jag byter bokningstjänst från Kaddio till Hano. Skulle det uppstå problem med bokning, maila mig direkt. [email protected]